TERMÉKEINK

BioTechUSA Fiber Complex


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
Inulin és króm tartalmú testsúly-kontroll formula, ízesített rágótabletta formájában.

Adagonként 2700 mg élelmi rost
Hozzáadott krómmal
Gyümölcsös ízesítésű rágótabletta
A BioTechUSA for Her női termékcsalád azért született meg, hogy komplett megoldást kínáljon az alakformáláshoz a hölgyek számára. Prémium minőségű termékeink hatóanyagai segítenek abban, hogy egy új útra lépj. Egy olyan útra, melynek végén egy nő legnagyobb kincse, az önbizalom vár rád!

HARC A KILÓKKAL
Legyen szó fiatalról vagy idősebbről, szingliről vagy kapcsolatban élőről, szendéről vagy szexbombáról, átlagosról vagy szupermodellről, nem létezik olyan nőnemű lény a Földön, aki minden porcikájával elégedett lenne, sőt! A hölgyek vágyainak középpontjában pedig legtöbbször a fogyás áll.
A genetikát nyilván nem tudjuk megváltoztatni, de ha az akarat teljesítménnyel párosul, úgy bárki képes változtatni az alakján, Te is! A változás azonban egy életmód eredménye, melynek alappillérei a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás. A maximális hatékonyság érdekében érdemes igénybe venned testsúly-kontroll formulák segítségét. Ezek a megfelelő étrend és edzésmunka mellett segítik a nagyobb kalória-felhasználást és a zsírból történő energianyerést.

HARAPJ RÁ A ROSTRA!
A Fiber Complex egy vízben oldódó, élelmi rostot inulint és krómot tartalmazó rágótabletta. Fogyasztása , így nyugodt szívvel és tiszta lelkiismerettel fogyaszthatod, amikor rád tör az éhség a diéta, fogyókúra során.

A ROSTOK SZEREPE AZ ÉTRENDBEN
Jó ideje tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás, hiszen nagyon is igaz a mondás, az vagy, amit megeszel! Egészségünk megőrzésében nagy fontossággal bírnak az élelmi rostok. A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztető tényezőként szerepelhet. Az élelmi rostok ellenállnak az emberi emésztőenzimeknek, melyek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat. Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat. Fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének csökkentésében, az energiaszegény étrendben és a testsúlycsökkentő diétában is.
A rostdús táplálkozás mellé bőséges folyadékbevitel is szükséges, ami kb. 2 litert jelent naponta.
Egészségünk megtartása érdekében naponta mintegy 25-35 g növényi eredetű rostot kell elfogyasztanunk, melyet gyümölcsökből és zöldségekből is nyerhetjük, de felfokozott, rohanó életvitelünk nem teszi mindig lehetővé a megfelelő táplálékhoz jutást. A szükséges rostokat ún. élelmi rostok bevitelével is kiegészíthetjük.
A termékben található króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Napi adagban (6 rágótabletta):
25 kcal
2700 mg inulin
19 mcg króm
Kiknek ajánljuk a Fiber Complex-et?

fogyni vágyóknak, akár nagyobb súlyfelesleg esetén is
A Fiber Complex az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Íz: gyümölcs koktél

Kiszerelés: 120 rágótabletta (20 adag)

Felhasználási javaslat: Fogyasszunk naponta 3×2 rágótablettát étkezés előtt, 1 pohár vizet ajánlunk mellé.

ÖSSZETEVŐK: inulin, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), aromák, étkezési sav (citromsav), édesítőszer (szukralóz), króm(III)-klorid hexahidrát.

Márka: BioTechUSA

Cikkszám: Fiber Complex


Ár: 4 690 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria