TERMÉKEINK

SCITEC NUTRITION JOINT-X 100kapsz.


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
JOINT-X

Komplex formula, 4 hatóanyaggal
Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, zselatin, MSM hatóanyagokkal

A porcok védelme egész éltünk során fontos feladat, ha napi teendőink során a természetes mozgásokat örömben és szabadságban szeretnénk végezni és jó életminőségben szeretnénk élni mindennapjainkat.

Mit tehetsz az ízületek védelméért?
Ha túlsúlyos vagy, az ízületek nagyobb terhelést kapnak, ezért célszerű a testsúlyt az optimális határok között tartani.
Az ízületi folyadék, ami az ízület könnyed mozgását teszi lehetővé, mozgás hatására termelődik, ezért ajánlott a napi rutin közé beiktatni legalább napi 30 perc mozgást (ízületi betegség esetén gyógytornásszal, személyi edzővel konzultálj, milyen mozgásformát, gyakorlatokat végezhetsz)
Ahhoz, hogy egy ízület stabil legyen és teljes mozgástartományát kihasználva működjön szükséges a körülötte lévő izmokat erősíteni és nyújtani is.
Ha napi 8 órában a gép előtt görnyedsz törd meg legalább óránként ezt a testpozíciót és lehetőség szerint mozgasd át magad kicsit.
Ha hosszan tartó ízületi fájdalmat érzel, menj el orvoshoz, a korai diagnózis rendkívül fontos a sikeres terápia érdekében.

Adagolási javaslat: Vegyen be 1 x 4 kapszulát naponta étkezés közben.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők: Glükozamin-szulfát 2 KCL (rákfélék), zselatin, marha zselatin, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán (MSM), csomósodást és lesülést gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, trikálcium-foszfát, szilícium-dioxid; színezékek: titán-dioxid, klorofillin-réz-komplex.

Márka: SCITEC NUTRITION

Cikkszám: JOINT-X 100kapsz.


Ár: 5 390 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria