TERMÉKEINK

BioTechUSA ISO WHEY ZERO Black - 2270G


Megrendelésedet SZÉP kártyával is fizetheted.
90%-os fehérjetartalmú, ízesített tejsavófehérje-izolátum alapú italpor, hozzáadott kreatinnal, aminosavakkal és cink-keláttal és B3-vitaminnal.

90%-os a fehérjetartalma
Native Whey Isolate alapanyaggal
3000 mg kreatint tartalmaz adagonként
Hozzáadott L-glutamint, AAKG-t és L-triptofánt is tartalmaz
Tartalmaz cink-biszglicinátot az optimális tesztoszteronszintért
Hozzáadtunk niacint, amely a NAD előanyaga
Cukor*-, laktóz-** és gluténmentes***
Pálmaolajmentes
Tartósítószer-mentes
Gyors és könnyű a felszívódása
* Az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik. Cukormentes: <0,5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.
** Az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik. Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész italban.
***Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

1 adagban (30 g):
122 kcal
27 g fehérje
amelyből BCAA 4,1 g
3413 mg mikronizált kreatin-monohidrát
amelyből kreatin 3000 mg
7 mg cink-biszglicinát
amelyből cink 1,5 mg
4 mg niacin (B3-vitamin)

Érdemes kiemelni, hogy a termék 90%-os fehérjetartalma a legmagasabb a kínálatunkban! Az izomépítés alapja pedig az optimális fehérjebevitel, mivel a fehérje hozzájárul az izomtömeg-növekedéséhez. Ezt a felépítő a folyamatot nevezzük anabolizmusnak. Továbbá, minden egyes adag 3 g kreatint is tartalmaz, amely hozzájárul a fizikai teljesítmény növeléséhez a rövid, sorozatos, nagy intenzitású edzések során.
A teljesítőképességhez a megfelelő tesztoszteronszint ugyancsak kulcsfontosságú, így a termék összetevői között megtaláljuk a cink-biszglicinátot is, amely cink tartalma hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A termékben található még niacin is, hétköznapibb nevén B3-vitamin. Az L-triptofán aminosav és a niacin forrásvegyületei (nikotinamid, nikotinsav) a NAD (nikotinamid-adenin-dinukleotid) koenzim prekurzorai, illetve metabolitjai, mely koenzim elektronszállítóként fontos része az energiatermelő anyagcsere folyamatoknak. A niacin ezenfelül hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.
A tisztaságban sem kell kompromisszumokat kötnöd! Mint minden BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjepor, a Black változat is glutén-, cukor- és laktózmentes.
A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
NATIVE WHEY ELŐÁLLÍTÁSA
A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad. Mindemellett az alapanyag mentes a vegyi- és egyéb szennyező anyagoktól.

Főként férfiaknak ajánljuk!

Összetevők: Csokoládé: tejsavófehérje izolátum 72% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], mikronizált kreatin-monohidrát 11,4 %, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, aromák, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], L-arginin alfa-ketoglutarát, emulgeálószer: lecitinek (szója), sűrítőanyagok (karragén, xantángumi), étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-triptofán, édesítőszer (szukralóz), cink-biszglicinát, nikotinamid, nikotinsav.

EGYÉB AKTÍV HATÓANYAGOK (30 g): Mikronizált kreatin-monohidrát 3413 mg, - amelyből kreatin 3000 mg, L-glutamin 1050 mg, L-arginin alfa-ketoglutarát 315 mg, Cink-biszglicinát 7 mg. NAD PREKURZOROK ÉS METABOLITOK L-triptofán 75 mg, Nikotinamid, Nikotinsav *.
ÁTLAGOS AMINOSAV-TARTALOM 1 ADAGBAN (30g): Esszenciális aminosavak (His, •Ile, •Leu, Lys, Met, Phe, Thr, Trp, •Val): 8943 mg. Feltételesen esszenciális aminosavak (Arg, Cys, Gln/Glx, Pro, Tyr): 7195 mg. Nem esszenciális aminosavak (Ala, Asx, Gly, Ser): 4187 mg. •Összes BCAA: 4158 mg.

FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása 18 éves kor alatt, várandós- és szoptató anyáknak, valamint gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem ajánlott!

Márka: BioTechUSA

Cikkszám: ISO WHEY ZERO Black - 2270G


Ár: 31 990 Ft

db

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
10.00 - 18.00
Szombat:
10.00 - 13.00
Vasárnap:
Zárva

Elérhetőségek

Viszlay Sport
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 1 369 9164
E-mail: vevoszolgalat@viszlaysport.hu

Viszlay Sport BioTechUSA
1042 Budapest, Árpád út 64.
Telefon: +36 30 788 9979
E-mail: biotechujpest@gmail.com

Megközelítés

M3 kék újpest-központi metróvégállomástól 1 perc séta a Duna felé.
20, 30, 104, 120,147, 204-es buszokkal, valamint a 12, 14-es villamosokkal.

Térkép


Copyright © 2017-2024 Viszlay Sport. Minden jog fenntartva! Üzemeltető: Viszlay Sport

Honlapunkat és tárhelyünket a Netteszt Informatikai Kft. üzemelteti.

cafeteria